Stránky

Přihlašte se ke sledování

středa 4. listopadu 2015

Vydané knihy

Inkontinentní delfíni Koupit on-line
Nová kniha od humoristy M. M. Cabicar je tu! A proč se jmenuje Inkontinentní delfíni, když o inkontinentních delfínech vůbec není? Protože kdo má ty názvy furt vymýšlet?!

Dítě školkou povinné Objednat tištěnou
Ať doma, na hřišti nebo v čekárně chirurgické ambulance, všude se s Cabicarem a jeho rodinou zasmějete. Při čtení doporučujeme nejíst a nepít, hrozí nebezpečí udušení.
Koupit e-knihu

Sedím na chirurgické ambulanci Koupit on-line
Ať doma, na hřišti nebo v čekárně chirurgické ambulance, všude se s Cabicarem a jeho rodinou zasmějete. Při čtení doporučujeme nejíst a nepít, hrozí nebezpečí udušení.

100 000 slov Stáhnout zdarma
To nejlepší za rok a půl činnosti nakladatelství "E-knihy jedou" je tady! Povídky, příběhy a básně od 35 autorů a autorek nakladatelství, dohromady téměř 100 000 slov. Většina z prací obsažených ve sbírce ještě nikdy nebyla uveřejněna.
Pstruží Smrť Koupit e-knihu
Humorista Martin Macek Cabicar přináší knihu svatebních příhod. Při čtení doporučujeme nejíst a nepít, hrozí nebezpečí udušení.
Příhody Dennise Smrdidecha Koupit e-knihu
Humorista Martin Macek Cabicar přichází s knihou věnovanou superpsu Dennisovi. Při čtení doporučujeme nejíst a nepít, hrozí nebezpečí udušení. A ne psími chlupy.
Prcek Plod na planetě Hugo  TIŠTĚNÁ VYPRODÁNA !  Koupit e-knihu
Humorista Martin Macek Cabicar přináší knihu věnovanou čistě těhotenství, porodu a prvních krůčků Viki, dítěte, jehož se bojí i čerti.
Koupit e-knihu
Kniha povídek Koupit e-knihu
Humorista Martin Macek Cabicar přichází sdalší knihou svých zběsilých příběhů. Při čtení doporučujeme nejíst a nepít, hrozí nebezpečí udušení.
Struna do kráječe Koupit on-line
Podle psychologů je internet stejný, jako každá jiná droga, ale to si nemyslím. Já jsem na netu neustále a nemám z toho žádné následky. Když třeba jedeme na dovolenou, net mi sice chybí, ale že bych se z toho osypal, to tedy ne. Vlastně nejhorší jsou první tři dny, kdy se potím a neustále zvracím. Potom už je to v pohodě. To jsem v komatu. Ale tak to má každý, ne?

M. M. Cabicar přichází se šestou knihou svých zběsilých příhod a bránici trhajících vtipů.
Můj pes, Superhrdina Koupit on-line
Humorista Martin Macek Cabicar přichází s pátou knihou svých zběsilých příhod a bránici trhajících vtipů.
Nudistické brambory Koupit on-line
Humorista Martin Macek Cabicar přichází se čtvrtou knihou svých zběsilých příhod a bránici trhajících vtipů. Při čtení doporučujeme nejíst a nepít, hrozí nebezpečí udušení.
Sundáš mi kalhotky? Koupit on-line
Humorista Martin Macek Cabicar, přezdívaný "český Fulghum", autor dvou nejvirálnějších knih českého internetu na začátku tohoto roku, přichází s třetí knihou svých zběsilých příhod a bránici trhajících vtipů.
Platýz v drogerii Koupit on-line
Humorista Martin Macek Cabicar přichází s druhou knihou svých zběsilých příhod a bránici trhajících vtipů. Při čtení doporučujeme nejíst a nepít, hrozí nebezpečí udušení.
Kulový plesk Koupit on-line
Vtipy jsou dílem lidové tvořivosti, jejichž autor je neznámý. Ale je možné, že i vy znáte nějaký vtip, který pochází od autora této knihy, protože mnohé z jeho textů se rozšířily a zlidověly. Při čtení doporučujeme nejíst a nepít (hrozí udušení) a nečtěte na veřejných místech (budete se smát jako blázen).
Nová služba! Objednat vytištění e-knihy
E-kniha. Eknihy jedou 2014

Jak jdou knihy po sobě

1. Pstruží smrť (e-kniha)
2. Příhody Dennise Smrdidecha (e-kniha)
3. Prcek Plod na planetě Hugo (e-kniha)
4. Můj pes, Superhrdina (e-kniha)
5. Nudistické brambory (e-kniha)
6. Sundáš mi kalhotky? (e-kniha)
7. Platýz v drogerii (e-kniha)
8. Kulový plesk (papírová i jako e-kniha)
9. Název knihy (Kniha povídek) - (e-kniha)
10. Struna do kráječe (e-kniha)
11. Sedím na chirurgické ambulanci (e-kniha)
12. Inkontinentní delfíni (e-kniha)
13. Dítě školkou povinné (papírová i jako e-kniha)
14. Dítě školkou povinné - Jak čůrají nevěsty (papírová)